Електро услуги  за София                                                              тел. 0882 285 230                                                            

                                                                     

 

Електрически табла - ремонт и монтаж

Електрически табла - ремонт и монтаж

      Подмяна и ремонт на електрически табла    Старите електрически табла са основен проблем във всяка електрическа инсталация на по-старите сгради. Собствениците винаги се запитват: Трябва ли...

Откриване кражба на ток

Откриване кражба на ток

Откриване кражба на ток   Ежедневно чуваме новини за кражба на ток в различни градове и села по най-различен изобритателен начин. Кражбите на електроенергия или незаконните вмешателства и...

Монтаж и ремонт на перални цени

Монтаж и ремонт на перални цени

 Монтаж и ремонт на перални Пералната машина наричана в ежедневието за кратко "перална" или "пералня" е електродомакински уред служещ за пране, центрофугираане на прането, а при някои модели...

Монтаж и ремонт на готварски печки и фурни за вграждане

Монтаж и ремонт на готварски печки и фурни за вграждане

Монтаж ремонт на готварски печки и фурни за вгражданеГотварската печка е кухненски уред за битово или професионално ползване с котлони и фурна предназначена за приготвяне и притопляне на храни. Има...

Ремонт и подмяна на стълбищно осветление

Ремонт и подмяна на стълбищно осветление

Гамаелектро е професионална фирма за ремонт на стълбищно осветление, като предлагаме и подмяна на старо стълбищно осветление и преработката му в стълбищно осветление с датчици и фотоклетки.  Каква...

 • Електрически табла - ремонт и монтаж

  Електрически табла - ремонт и монтаж

 • Откриване кражба на ток

  Откриване кражба на ток

 • Монтаж и ремонт на перални цени

  Монтаж и ремонт на перални цени

 • Монтаж и ремонт на готварски печки и фурни за вграждане

  Монтаж и ремонт на готварски печки и фурни за вграждане

 • Ремонт и подмяна на стълбищно осветление

  Ремонт и подмяна на стълбищно осветление

 

HomeБойлериДоставка и монтаж на бойлери

Доставка и монтаж на бойлери в София

Сервиз за ремонт и монтаж на бойлери предлага нова услуга за бойлери - доставка и монтаж на бойлери по домовете. Всеки клиент които има  нужда от монтаж на бойлер може да се възползва от нашите предложения.  

Ние предлагаме продажба и доставка на нов бойлер с монтаж, като осигуряваме демонтаж и монтаж на бойлери, както и извозване на старият бойлер. Компанията ни е монтирала и сменила стотици бойлери през последните години. Това, което  ни отличава от нашите конкуренти, е ангажиментът да предоставяме отлично обслужване на клиентите, спазвайки всички изисквания и работейки с максимална безопасност. Независимо дали живеете в еднофамилен дом, апартамент или къща, можете да разчитате на инсталации за същия ден. Обадете ни се!

Разполагаме на склад с всички модели вертикални бойлери, хоризонтални бойлери, бойлери за монтаж под мивка, бойлери за монтаж над мивка и проточни бойлери за баня и кухня. Работим с марките Теси, Елдом, Дипломат, Атлантик, Аристон, Шишков, Матев и бойлери Стибел Елтрон (stiebel eltron). Имаме богат асортимент от бойлери със серпентина и неръждаеми бойлери. 

Разполагаме също с бойлери втора ръка, тънки бойлери и други нестандартни видове и марки. 

Доставка и монтаж на бойлери по домовете

При избор на бойлер просто трябва да се обадите и да заявите ден, час,  марка и модел на избраният от вас бойлер. При затруднение в избора на бойлер или неговите размери може да направите консултация по телефона с нас или да ви изпратим техник на място с цел уточняване на модел,  марка, мощност и размери, както и мястото на монтаж на бойлера. Не се притеснявайте да попитате специалистите и да се запознаете с подробностите.

Често се случва и профилактика на централното топлоподаване! По време на профилактиката също трябва топла вода за домакинството. Ние преработваме водопровода, електрическото захранване, доставяме ви бойлер и го монтираме. При липса на топла вода, поради профилактика или вие не желаете да ползвате вода от ТЕЦ-а, завъртате крановете и ползвате бойлера, както и обратното.

Монтираме бойлери в кухненски шкаф, тавански помещения и други трудно достъпни и скрити места, като доставяме всичко необходимо за монтажа на бойлера.

За желаещите да монтират бойлера сами, ще опишем процеса стъпка по стъпка, като при въпроси може винаги да ни се обадите за консултация.

Монтаж на бойлери, последователност и правила за безопасност

 1. Стъпка при монтаж на бойлер: оглед на мястото за монтаж, оглед на водопроводните изводи и електрически извод. Огледайте добре първо мястото, където ще се монтира бойлера. Тррябва да имате водопроводен извод студена вода, за захранване на бойлера, водопроводен извод за топла вода, за да върнете вече топлата вода в системата и електрически извод достатъчно силен, за да захрани бойлер. Тук са важни и размерите на бойлера, какво може да се събере като размер, без да пречи. При липса на изводи и ел захранване, се обърнете към професионална фирма за тяхното изграждане,  а на можещите им е ясно, така че могат да се справят.
 2. Избор на бойлер: избраният бойлер трябва да отговаря на взетите размери, начин на монтаж, електрическа мощност и капацитет. Трябва да сте предварително наясно какъв ще бъде бойлера като марка и начин на монтаж ( обемен, проточен, вертикален, хоризонтален и др), като това сте го определили при огледа. Запознавате се с техническите параметри на бойлера и ако по всичко личи, че това е вашият бойлер едва тогава се спирате на него.
 3. Запознаване с инструкцията за монтаж и експлоатация на бойлера: след избора и доставката на вашият нав бойлер първо се запознавате с инструкциите, виждате изискванията на производителя. Запознайте се добре с обозначенията по корпуса, входяща и изходяща вода и други особености.
 4. Оразмерете мястото за монтаж с точните размери на бойлера. Повечето производители на бойлери предлагат шаблон с точните размери на бойлера на самият кашон. Иска се да отрежите макета, да го нивелирате и премерите добре като пренесете размерите. Това е добър наачин, понеще с кашона виждате и външните размери, като се ориентирате къде да закачите бойлера. 
 5. Пробиване на отвори за закачане на бойлера: отворите се пробиват бавно с определен вид свредло в зависимост от вида на материала. При пробиване на дърво се използва един вид свердло, при бетон, друг вид и т.н. Най-тежко и отговорно се пробиват фаянсови плочки в баня или кухня.  При пробиване на фаянсови плочки внимавайте и спазвайте следното правило - никога не пробивайте плочките с ударна бормашина. Докато премините плочките, не ползвайте ударно пробиване. След като премините през плочката едва тогава включете ударното пробиване и спазвайте наклона. Не невеждайте и не повдигайте машината, дръжте я права, в противен случай може да спукате плочката/те по дължина. След пробиването на отворите почистете добре от прах и твърди частици самият отвор за дюбелите. 
 6. Монтаж на дюбелите и закачане на бойлера: поставят се дубелите плътно и се внимава да не предвъртат, навиват се куките или болтовете ( в зависимост от начина на закачане на бойлера) и едва тогава се окача бойлера на куките или планките. Планки се използват за монтаж на бойлер на таван, посредством таванни планки захванати директно в тавана (бетонна плоча). Подобен вид планки се използва при нестабилни стени.
 7. Свързване на бойлера: тук следвате стриктно инструкциите на производителя
 8. Пълнене и обезвъздушаване на бойлера: след монтаж и свързване на бойлера пускаме през входящият кран, като отваряме изходящият за да излезе въздуха от водосъдържателя на бойлера. Важно е да изкараме добре въздуха, като за целта кота потече вода през изхода (топлата вода), не спирайте веднага водата. Във водосъдържателя остават малки мехурчета които трябва да се освободят навън. Оставете да тече поне 5-10 минути.
 9. Проверка на електрическата безопасност и включване под напрежение

При спазване на стъпките точно и стриктно монтаж на бойлер от неопитно лице трае около 4-5 часа, а от професионален техник за монтаж на бойлери около 1-2 часа.

Свързване на бойлер към електрическата мрежа и водопровод

Проверявайте по няколко пъти, какво и как трябва да се свърши и не бързайте!

Сервиз за доставка и монтаж на бойлери предлага безплатна доставка на бойлер за гр София и монтаж на бойлер на цена от 55 лв до 90 лв. Цените за монтаж на бойлер се определят от мястото на монтаж и обема на бойлера (сложността на монтажа на бойлера). Доставка и монтаж на бойлери с гаранция. Обявените цени подлежат на промяна и не важат за монтаж на бойлер на таван.

Извършваме още ремонт и монтаж на бойлери, монтаж на бойлери Елдом, монтаж на бойлери София,  монтаж на бойлер на тухлена стена, монтаж на бойлер на таван, монтаж на бойлер върху гипсокартон,  монтаж на бойлер на таван и ремонт на бойлери по домовете. Монтаж на бойлер Теси и монтаж на бойлер Елдом с отстъпки.

Продажба и монтаж на бойлери с безпллатна доставка за София.