Електро услуги  за София                                                              тел. 0882 285 230                                                            

                                                                     

 

Електрически табла - ремонт и монтаж

Електрически табла - ремонт и монтаж

      Подмяна и ремонт на електрически табла    Старите електрически табла са основен проблем във всяка електрическа инсталация на по-старите сгради. Собствениците винаги се запитват: Трябва ли...

Откриване кражба на ток

Откриване кражба на ток

Откриване кражба на ток   Ежедневно чуваме новини за кражба на ток в различни градове и села по най-различен изобритателен начин. Кражбите на електроенергия или незаконните вмешателства и...

Монтаж и ремонт на перални цени

Монтаж и ремонт на перални цени

 Монтаж и ремонт на перални Пералната машина наричана в ежедневието за кратко "перална" или "пералня" е електродомакински уред служещ за пране, центрофугираане на прането, а при някои модели...

Монтаж и ремонт на готварски печки и фурни за вграждане

Монтаж и ремонт на готварски печки и фурни за вграждане

Монтаж ремонт на готварски печки и фурни за вгражданеГотварската печка е кухненски уред за битово или професионално ползване с котлони и фурна предназначена за приготвяне и притопляне на храни. Има...

Ремонт и подмяна на стълбищно осветление

Ремонт и подмяна на стълбищно осветление

Гамаелектро е професионална фирма за ремонт на стълбищно осветление, като предлагаме и подмяна на старо стълбищно осветление и преработката му в стълбищно осветление с датчици и фотоклетки.  Каква...

 • Електрически табла - ремонт и монтаж

  Електрически табла - ремонт и монтаж

 • Откриване кражба на ток

  Откриване кражба на ток

 • Монтаж и ремонт на перални цени

  Монтаж и ремонт на перални цени

 • Монтаж и ремонт на готварски печки и фурни за вграждане

  Монтаж и ремонт на готварски печки и фурни за вграждане

 • Ремонт и подмяна на стълбищно осветление

  Ремонт и подмяна на стълбищно осветление

 

HomeБойлериМонтаж на ел бойлерМеки връзки за бойлер

Меки връзки за бойлер

Меки връзки за бойлер са гъвкави тръби с метална защитна оплетка, които свързват бойлера към водопровода. На пазара може да намерите още меки връзки за парно, меки връзки за тоалетни чинии, меки връзки за канализация и меки връзки за тоалетно казанче. Целта на меките връзки за бойлер е да опростят свързването на бойлера към водопровода. Меките връзки са с различна дължина от 15 см до 200 см и с различен накрайник – мъжки и женски накрайници. Основните размери на меките връзки са ½ , ¾ и 1“.

Монтаж на меки връзки за бойлер

Меки връзки за бойлери се срещат още като бързи връзки или гъвкави връзки. Монтажа на меки връзки е много лесен и не са необходими специални инструменти, калчища или тефлон за уплътнение. Самите меки връзки имат гумени уплътнители и гарнитури, които се затягат на ръка или много леко с гайчен ключ. Колкото повече стягате една мека връзка толкова повече и наранявате гарнитурата и конусовидното съединение, което и съкращава живота. Претегнатите меки връзки не могат да се използват повторно след развиването им.

Напоследък се използват и стоманени меки връзки. Стоманените меки връзки се изработват от неръждаема стомана и са предназначени главно за газ, но намират и приложение като водопроводни меки връзки. По-слабото им използване се дължи на високата им цена, връзки от този тип са в пъти по-скъпи от стандартните връзки, но за сметка на това са вечни.

Най-използвани меки връзки за бойлер са с размери ½ на ½ Ж-Ж. При използване на качествени меки връзки и правилно монтирани такива стандартният период на експлоатация е до 6-7 години.

Смяна на меки връзки за бойлер / свързване на бойлер към водопровод

Ние препоръчваме смяна на меки връзки след 7 години. Важно е също да не се използват стари меки връзки повторно. При използване на стари меки връзки за бойлер има опасност от избиване на снадките на самата връзка и наводнения.

Цените на меки връзки за бойлери са различни, като се определят от дължината на меките връзки, присъединителните размери и качеството на самият продукт.

Извършваме доставка и смяна на меки връзки за бойлери, парно и смесители. Цени за смяна на мека връзка – 18,00 лв с ДДС, до 60 см.

Сервиз за бойлери предлага доставка и монтаж на нови бойлери, както и ремонт на бойлери по домовете. Ремонтираме проточни бойлери, обемни ел бойлери, кухненски бойлери и бойлери за парно.