Електро услуги  за София                                                              тел. 0882 285 230                                                            

                                                                     

 

Електрически табла - ремонт и монтаж

Електрически табла - ремонт и монтаж

      Подмяна и ремонт на електрически табла    Старите електрически табла са основен проблем във всяка електрическа инсталация на по-старите сгради. Собствениците винаги се запитват: Трябва ли...

Откриване кражба на ток

Откриване кражба на ток

Откриване кражба на ток   Ежедневно чуваме новини за кражба на ток в различни градове и села по най-различен изобритателен начин. Кражбите на електроенергия или незаконните вмешателства и...

Монтаж и ремонт на перални цени

Монтаж и ремонт на перални цени

 Монтаж и ремонт на перални Пералната машина наричана в ежедневието за кратко "перална" или "пералня" е електродомакински уред служещ за пране, центрофугираане на прането, а при някои модели...

Монтаж и ремонт на готварски печки и фурни за вграждане

Монтаж и ремонт на готварски печки и фурни за вграждане

Монтаж ремонт на готварски печки и фурни за вгражданеГотварската печка е кухненски уред за битово или професионално ползване с котлони и фурна предназначена за приготвяне и притопляне на храни. Има...

Ремонт и подмяна на стълбищно осветление

Ремонт и подмяна на стълбищно осветление

Гамаелектро е професионална фирма за ремонт на стълбищно осветление, като предлагаме и подмяна на старо стълбищно осветление и преработката му в стълбищно осветление с датчици и фотоклетки.  Каква...

 • Електрически табла - ремонт и монтаж

  Електрически табла - ремонт и монтаж

 • Откриване кражба на ток

  Откриване кражба на ток

 • Монтаж и ремонт на перални цени

  Монтаж и ремонт на перални цени

 • Монтаж и ремонт на готварски печки и фурни за вграждане

  Монтаж и ремонт на готварски печки и фурни за вграждане

 • Ремонт и подмяна на стълбищно осветление

  Ремонт и подмяна на стълбищно осветление

 

HomeMонтаж и ремонт на аспиратори

Монтаж на аспиратор

Професионален сервиз за ремонт и монтаж на аспиратор предлага посещение и диагностика на аспиратори и абсорбатори на място в дома на клиента. Извършваме посещение до дома ви в предварително уговорен ден и час, удобен както за нашите клиенти.  Ремонта на аспиратора ви се извършвна на място, с изключение на по-сложни ремонти, като пренавиване на мотори или смяна на самият мотор и турбина на аспиратора. Всички останали ремонти на аспиратори се извършват на място, това са / смяна на управление, смяна на платка, поправка на платка, смяна на електрически кабели, поправка на бутони, смяна на филтри, смяна на възвратни клапи и други. При по-скъпи и трудоемки ремонти се предлага доставка и подмяна на аспиратора с нов.  Това се препоръчва при нерентабилност на нуждата от извършване на ремонта.

Ремонт на аспиратори на място

При посещение на място се извършва демонтаж и диагностика на повредата на аспиратора. Целта на диагностикаата е правилното офериране на цената за ремонта, която научавате веднага. Ако нашата цена за ремонт на аспиратора ви е изгодна, то започваме ремонт веднага, освен в случайте с по-рядко срещани модели аспиратори и резервни части за тях. В такива случай се налага поръчка на необходимите части и материали за ремонта на аспиратора. При по-скъпи части, клиента може да вземе решение да се откаже от ремонта и да смени старият си аспиратор,ние можем да предложим доставка на нов аспиратор и монтаж. 

За нашите клиенти предлагаме: смяна и пренавиване на електро двигатели и мотори на аспиратори, ремонт на платки (възтановяване на платка) и кнопки за управление, смяна на фасунги за осветление, смяна на управление, монтаж и смяна на възвратни клапи за аспиратори, монтаж на тръби за аспиратори, смяна на гофрирана тръба за въздуховода, смяна и почистване на филтри, електрическо управление, смяна на решетки, смяна на тръби и меки връзки и преходи за аспиратори.

Монтаж на аспиратори

Освен сервиз и ремонт на аспиратори ние сме специализирани в доставка и монтаж на аспиратори на ново място, както и смяна на стари аспиратори и абсорбатори (абсорбери). Предлагаме монтаж на аспиратор от А до Я, като подсигоряваме къртене на отвори в стена и комин, доставка и монтаж на розетки, шпакловане и боядисване около изкъртенето. Изграждаме въздушен път с тръби и алуминиеви гофрирани тръби в зависимост от желанието на клиента. За клиенти предпочели комплексна услуга извършваме доставка на нов аспиратор, демонтаж на стар аспиратор, монтаж на нов аспиратор, както и доставка и монтаж на всички необходими части за монтажа на аспиратора. Ако пожелаете ние можем да извозим и изхвърлим вашият стар аспиратор или абсорбатор. Аспиратора трябва да бъде монтиран на строго определена височина над котлоните или фурната, като мощността и размерите на уреда се изчисляват според обема на помещението. 

 Цени за ремонт на аспиратори на място по домовете и за монтаж на аспиратори:

 • пробиване на отвори за дюбели /или винтове за дърво/- 8,00 лв
 • доставка и монтаж на дюбели/ или винтове за дърво/ - 12,00 лв
 • закрепване,монтаж и нивелиране на аспиратора – 24,00 лв
 • захранване с напрежение/ вкл и захранващ кабел при нужда/ до 2 м – 14,00 лв
 • изграждане на нова електрическа инсталация специално за аспиратор или преправяне на стара - цена след оглед
 • оразмеряване и рязане на ПДЧ  ф 125 за 1 брой – 9,50 лв
 • оразмеряване и къртене на отвор в тухла/газобетон/ и монтаж на розетка за 1 брой–34,00 лв
 • оразмеряване и къртене на отвор в бетон и други подобни материали – 49 лв./ час.
 • доставка и монтаж на въздуховода / до 2,80 м/ – 34,00 лв.
 • монтаж на въздуховод с дължина над 3 м – цена след оглед
 • монтаж и демонтаж на декоративни елементи (капаци, решетки, лайсни, дръжки, вратички, панти и др.) - 25 лв./ час.
 • боядисване, лакиране, замазване, шпакловане – цена след оглед
 • тестване и демонстрация на работата пред на клиента - безплатно
 • почистване и извозване на отпадъците – безплатно
 • доставка на аспиратор – безплатно след договор
 • демонтаж на стар аспиратор – 22,00 лв
 • монтаж на възвратен клапан при филтри с активен въглен - 38 лв.
 • Консултация на дрес - 18,00 лв (отделно такса посещение )
 • такса за посещение на адрес - 30 лв.

ЗАБЕЛЕЖКА: цените подлежат на промяна според особеностите на обекта. Напълно възможно е да има промяна в цените на услугите без извършени корекции в сайта!

Сервиз за ремонт и монтаж на абсорбатори София 

Тези цени важат за монтаж на аспиратори с един и два мотора и ширина до 90 см.
При по-големите аспиратори се взема предвид тяхната големина и тежест, както и начина на монтаж.  Най-скъпо се таксуват островните аспиратори с размери над 60 см. При тях цената за монтажа може да достигне 280 лв, като за самият монтаж са необходими двама, а в някои случай и трима души. Най-трудни за монтаж са островни аспиратори, монтирани на таван от гипсокартон и други окачени тавани. 
Марки аспиратори и абсорбатори които ремонтираме, доставяме и монтиране са: тека, фабер, фагор, елика, маример, бош , aeg, electrolux, нео, simens, samsung и др марки аспиратори и абсорбатори.
За услугата монтаж на аспиратор се издава гаранция  от 12 месеца за монтажните дейности или за периода на гаранцията на самият аспиратор. Предлагаме още монтаж на фурни за вграждане, ремонт на фурни, монтаж на бойлери, печки и котлони. Монтаж на аспиратор към комин, монтаж на аспиратор за вграждане, монтаж на вграден абсорбатор, монтаж на абсорбатор каминен тип, както и монтаж на телескопичен абсорбатор.

Видео урок за монтаж на аспиратор. Видеото ще е полезно за хора решили да монтират и сменят аспиратора си сами:

 

Благодарим Ви, че избрахте сайта на Сервиз за ремонт и монтаж на аспиратори  Гамаелектро!